Muziejuje įvedamas vasaros laikas – skelbiama aktyvaus sezono pradžia! (0)

Publikuota: 2024-04-10 Kategorija: Kultūra
Muziejuje įvedamas vasaros laikas – skelbiama aktyvaus sezono pradžia!
Rokiškio Sirena nuotr. / Rokiškio krašto muziejus

Nuo balandžio muziejaus durys lankytojams atviros antradienį–sekmadienį 10–18 valandomis, bus dar daugiau parodų, renginių, koncertų.

Nuo balandžio startuoja ir nauja akcija lankytojams – „Rokiškio krašto muziejų kelionė“.

Kviečiame aktyviai lankytis ne tik Rokiškio krašto muziejuje, įsikūrusiame Rokiškio dvare, bet ir Laisvės kovų istorijos muziejuje Obeliuose bei Kriaunų muziejuje.

Jau nuo balandžio 2 d. čia galite pasiimti akcijos dalyvio kortelę ir rinkti antspaudus, o surinkus 15 antspaudų išsirinkti dovaną. Akcijos trukmė iki pat gruodžio pabaigos, tad galima spėti užpildyti net ne vieną dalyvio kortelę.

Akcijos taisyklės:

  1. Dalyvavimo sąlygos: Akcijoje „Rokiškio krašto muziejų kelionė“ gali dalyvauti visi Rokiškio krašto muziejaus (Tyzenhauzų g. 5, Rokiškis) bei jo padalinių – Laisvės kovų istorijos muziejaus Obeliuose (Vytauto g. 18, Obeliai, Rokiškio r.) ir Kriaunų muziejaus (Sartų g. 12, Kriaunos, Rokiškio r.) lankytojai.
  2. Kaip dalyvauti: Norint dalyvauti, lankytojai privalo turėti specialią kortelę, kurią galima gauti Rokiškio krašto muziejaus kasoje bei jo padaliniuose Obeliuose ir Kriaunose
  3. Antspaudų rinkimas: Kiekvienas apsilankymas (taip pat ir nemokamuose renginiuose) muziejuje ar jo padaliniuose suteikia teisę gauti vieną antspaudą. Norėdamas gauti antspaudą, lankytojas muziejaus darbuotojui pateikia savo kortelę.
  4. Dovanų gavimas: Surinkę 15 antspaudų, iš kurių nors po vieną turi būti iš skirtingų padalinių, lankytojai įgyja teisę gauti dovaną. Dovana bus išduota Rokiškio krašto muziejuje, Tyzenhauzų g. 5, Rokiškyje.
  5. Dovanų steigėjas yra Rokiškio krašto muziejus.
  6. Dovanų pakeitimas: Dovanos negali būti keičiamos į pinigus ar kitas prekes.
  7. Akcijos trukmė: Akcijos laikotarpis 2024 04 02–2024 12 31
  8. Papildoma informacija: Papildomą informaciją apie akciją galite gauti tel. +370 615 44586 arba el. paštu akcija@muziejus.rokiskyje.lt
  9. Dalyvaudami akcijoje, lankytojai sutinka su šiomis taisyklėmis.

 

Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video