Restorane „Pupelė“ - alaus degustacijos vakaras (1)

Publikuota: 2021-09-09 Kategorija: Renginių anonsai
Restorane „Pupelė“ - alaus degustacijos vakaras
Organizatorių nuotr. / Gintaras Bingelis

Rugsėjo 15 d. 18.30 val. Aludarystės kultūros diena. Svečiuose - modernaus alaus darykla „Sakiškės brewery". Renginį veda Sakiškių daryklos šeimos narys GINTARAS BINGELIS. Renginio metu išgirsite alaus stilių atsiradimo istorijas ir praktiškai patirsite jų įvairovę.
 
„Sakiškės brewery" - modernaus kraftinio alaus mikrobravoras įkurtas 2015 m. Meilė ir aistra šiame bravore kuria alų, kurio laukia nuolatiniai gerbėjai ne tik Lietuvoje, bet ir daugelyje Europos šalių, - didžioji dalis gaminamo alaus iškeliauja į kitas šalis.
 
Mikrobravoras per 6-is savo veiklos metus 4 kartus alaus gurmanų yra išrinktas geriausiu Lietuvos alaus gamintoju, gaminančiu aukščiausios kokybės produkciją. Bravoro vizijoje - modernus alus. Skonis - svarbiau už tradicijas. Jei žmogus paragavęs Sakiškių alaus maloniai nustemba, aludaris mano, kad jam pavyko. Noras nustebinti alaus mėgėją bravorui yra aukščiau visko. Sakiškių alus - nefiltruotas, nepasterizuotas.

Įėjimas: 20 Eur/asm. (gėrimų ir užkandžių degustacija).

Rezervuokite vietas iš anksto tel. +370 611 08602 arba asmenine žinute FB Pupelė.
 
Reikalingas galimybių pasas ar kitas dokumentas, numatytas vyriausybės reikalavimuose.
Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Sponsored Video