Rugsėjo 23 d. - diskusija su kandidatais į seimą sėlos rytinėje apygardoje (3)

Publikuota: 2020-09-21 Kategorija: Politika
Rugsėjo 23 d. - diskusija su kandidatais į seimą sėlos rytinėje apygardoje
Organizatorių nuotr. / Rugsėjo 23 d. - diskusija su kandidatais į seimą sėlos rytinėje apygardoje

Spalio 11 dieną rinksime tą vienintelį (-ę), kuris (-i) LR Seime atstovaus Rokiškio krašto žmones, mūsų interesus ir priims sprendimus. Siekdami, kad rinkėjas, eidamas prie balsadežės, būtų neabėjingas savo kandidatui. RJOS „Apvalus stalas” jau daugiau, nei 15 metų organizuoja diskusijas su kandidatais į merus, padedančias rinkėjui apsispręsti, todėl rugsėjo 23 d., 18:00 būk Nepriklausomybės aikštėje ir priimk teisingą sprendimą.

Diskusijos metu pažadame daug aštrių klausimų, intriguojančių diskusijų ir įdomių pasisakymų. Taip pat sudarysime galimybę klausimus užduoti ir diskusijos žiūrovams.

Renginio gyvą transliaciją bus  galima rasti Rokiškio Sirenos ir Rokiškio jaunimo organizacijų sąjungos „Apvalus stalas” facebook puslapiuose. 

PRIVALOMA išankstinė registracija: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScV1EdQ6ge_xVKL_H0lMW6Th7yT3I-DXUTANxmwXaG0uc6ehQ/viewform

Renginio dalyviai privalo devėti burną ir nosį dengiančią kaukę, laikytis saugaus 1 m. atstumo nuo kitų renginio dalyvių, išskyrus artimuosius.

Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video