Rajono savivaldybės delegacija išvyko į Kiniją (22)

Publikuota: 2020-01-03 Kategorija: Politika
Rajono savivaldybės delegacija išvyko į Kiniją
L. Dūdaitė-Kralikienė / Rajono meras Ramūnas Godeliauskas ir savivaldybės specialistai toliau aptars bendradarbiavimo galimybes su kolegomis iš Harbino.

Rokiškio rajono savivaldybės delegacija, vadovaujama mero Ramūno Godeliausko, sausio 2 d. išskrido į Kiniją. Darbotvarkės planuose: rajono pristatymas verslo forume.

Rajono savivaldybės atstovai vyksta kartu su Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų, kuriems priklauso ir Rokiškio verslininkų, delegacija. Politikai ir verslininkai dalyvaus verslo forume. Jame savivaldybės atstovai skaitys pranešimą apie Rokiškį, jo siūlomas galimybes verslui, užsienio investicijoms. Įdomi pagrindinė šio forumo tema: ekologiški miestai. Renginyje dalyvaus 20-ies miestų iš įvairių pasaulio šalių vadovai ir delegacijos, taigi, pasak mero, rokiškėnams tai puiki galimybė paskleisti apie save žinią pasauliui.
Taip pat vizito metu bus derinami tolesni Rokiškio ir Kinijos miesto Harbino, kurio delegacija prieš kelis mėnesius viešėjo mūsų rajone, bendradarbiavimo klausimai.

Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video