„Ivabaltėje“ – Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos pareigūnų vizitas (21)

Publikuota: 2019-07-03 Kategorija: Politika
„Ivabaltėje“ – Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos pareigūnų vizitas
„Rokiškio sirena“ koliažas. /

„Rokiškio Sirenos“ žiniomis, liepos 2-ąją UAB „Ivabaltėje“ apsilankė Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos pareigūnai. Ko jie ieškojo šioje įmonėje, kurios generalinis direktorius – rajono tarybos narys Irmantas Tarvydis?

Šį klausimą „Rokiškio Sirena“ uždavė Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos Valdymo organizavimo skyriaus viešųjų ryšių specialistei Ingai Mauricienei. Gavome tokį atsakymą: „Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba (FNTT), vykdydama savo funkcijas, siekia užkardyti nusikalstamas ir kitas neteisėtas veikas, susijusias su finansų sistema. Transporto sektorius vertinamas kaip viena iš rizikingesnių sričių kovojant su šešėliu. FNTT ir pernai, ir šiemet numačiusi skirti didesnį dėmesį būtent šio sektoriaus bendrovėms. Tuo tikslu FNTT pareigūnai ir lankėsi Jūsų minėtoje bendrovėje“.

UAB „Ivabaltėׅ“ generalinis direktorius, rajono tarybos narys Irmantas Tarvydis tik patvirtino faktą, kad minėtos tarnybos pareigūnai lankėsi jo vadovaujamoje įmonėje. Ką jie ten konkrečiai veikė, ar paėmė kokius dokumentus, I. Tarvydis negalėjo komentuoti. Neatskleisti tokių detalių reikalaujama Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos pateiktame rašte.

Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video