Dvi Rokiškio miesto gyventojos pareikalavo mero atskirti gyventojus nuo ligoninės (8)

Publikuota: 2020-04-14 Kategorija: Politika
Dvi Rokiškio miesto gyventojos pareikalavo mero atskirti gyventojus nuo ligoninės
Rokiškio Sirena nuotr. / Meras Ramūnas Godeliauskas

Antradienio rytą Rokiškio rajono meras Ramūnas Godeliauskas savo Facebook profilyje dėkojo visiems už pagalbą ir sunkų darbą praėjusį šventinį savaitgalį bei pasidalino, kokių keistų reikalavimų teko sulaukti iš rajono gyventojų:

„Dėkoju policijos pareigūnams už jų sunkų darbą per šį ilgą šventinį savaitgalį. Nuoširdus ačiū ir šauliams, savanoriams, seniūnams, savivaldybės darbuotojams bei kitiems, kurie prisidėjo ir padėjo policijos pareigūnams.

Labai dėkingas esu visiems atsakingiems rokiškėnams, žmonėms, kurie sąžiningai laikėsi karantino sąlygų bei reikalavimų ir atsisakė kelionių, susibūrimų.

Rezultatą, kaip šventinis laikotarpis paveiks mūsų rajoną, sužinosime kiek vėliau. Noriu tikėti, jog mums pavyks išlikti tarp tų kelių rajonų, kurie nepaliesti COVID-19 viruso.

O mes ir toliau darome viską, kad Jūs jaustumėtės saugūs. Rytoj Rokiškį pasieks nemaža siunta apsaugos priemonių - 20 000 vienkartinių medicininių kaukių, 60 000 vienkartinių pirštinių, 700 vienkartinių chalatų ir 600 apsauginių akinių. Šias priemones gauname iš LR Vyriausybės. Manau būtų sąžininga skirstant apsaugos priemones prioritetą išlaikyti gydymo ir socialines paslaugas teikiančioms įstaigoms.

Susilaukiame ir itin originalių pasiūlymų ir net reikalavimų. Vieną iš jų perskaičiau šį rytą savo el. pašte. Dvi Rokiškio miesto gyventojos pareikalavo atskirti gyventojus nuo ligoninės cituoju:

„Reikalaujame, kad ...nuo mūsų gyvenamosios zonos būtų atitverta vientisu, nežemesniu kaip 3-jų metrų aukščio atitvaru, kuris nors dalinai teiktų barjerą vėjui atnešti COVID-19 virusą į mūsų kiemus“.

WOW!!! Tai gal dar ir spygliuota viela aptverti ir ligoninės personalą uždaryti ir nebeišleisti, maža ką, kad vėjas ir nuo jų viruso nenešiotų?...

Nestatysime mes tokių atitvarų, išlikime ir toliau susikaupę, atsakingi ir atsargūs. Tai veikia kur kas geriau, nei bet kokie atitvarai!“ - savo Facebook profilyje rašė meras.

Daugiau: paskola

Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video