„Žalioji“, tikimasi, stovės jau spalį (4)

Publikuota: 2019-07-09 Kategorija: Politika
„Žalioji“, tikimasi, stovės jau spalį
Obelinė Obeliuose paskyros nuotr. / Valstybės dienos piknikas Obeliuose.

Obeliečiai Valstybės dieną minėjo pikniku „Žaliosios“ vietoje: klausėsi muzikos, giedojo himną, žiūrėjo filmą. Rajono savivaldybės administracijos direktorius Andrius Burnickas teigė, jog rangovai įsipareigojo iki spalio pastatyti jos pastatą.

Bent jau teritoriją  aptvertų

„Rokiškio Sirena“ jau ne kartą rašė, kad „Žaliosios“ vietoje turi atsirasti Obelių bendruomenės namai. Tik statybos darbai dar nė nepradėti. Nerimo neslėpė ir Obelių seniūno pavaduotoja Aldona Žėkienė. Pasak jos, „Žaliosios“ atstatymo projektas prasidėjo kartu su Juodupės infrastruktūros gerinimo projektu. „Juodupėnai jau raško projekto vaisius, džiaugiasi paplūdimiu, o mes vis dar tebelaukiame, kada bus pradėti realūs statybų darbai“, – sakė seniūno pavaduotoja. Ji neslepia: obeliečiai abejoja rangovų patikimumu. „Nuo ko pradedamos statybos? Nuo to, kad teritorija aptveriama. O čia net to nėra“, – sakė seniūno pavaduotoja.

Pastatas turi būti spalį

Rajono vadovai taip pat neslepia, kad nuo „Žaliosios“ statybų akių nenuleis. Statybvietę aplankė savivaldybės administracijos direktorius Andrius Burnickas ir jo pavaduotojas Valerijus Rancevas. Ir su rangovais kalbėta. 

„Susitikime patvirtinome darbų grafiką. Situacija tokia: spalį jau turi stovėti „Žaliosios“ pastatas. Nors ir be apdailos. Stebėsime, kaip laikomasi šio grafiko. Klausėme rangovų, gal yra kokių svarių priežasčių, dėl ko gali strigti darbai, gal kažko trūksta. Jokių problemų nebuvo išsakyta. Todėl tikimės, kad darbai bus baigti laiku“, – sakė savivaldybės administracijos direktorius A. Burnickas.

Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video