„Žaliuoju vakaru“ įspūdingai atidaryta „Obelinė“ (foto) (0)

Publikuota: 2023-09-09 Kategorija: Kultūra
„Žaliuoju vakaru“ įspūdingai atidaryta „Obelinė“ (foto)
Domanto Šinkūno nuotr. / Specialūs šviesos efektai ir „IL Senso” kvartetas pakerėjo susirinkusius.

 

Penktadienį Obelių Šv. Onos bažnyčioje vyko 3-asis, bet pirmą kartą po bažnyčios skliautais surengtas „Žaliasis vakaras“. Šviesos instaliacijos, pilna bažnyčia žmonių bei dainos atidarė šių metų „Obelinę“.

Apsirengti žaliai

Takelis nuo bažnyčios šventoriaus tvoros iki durų buvo nušviestas žalios spalvos žvakelėmis, o įžengus į vidų, pasitiko smuiko melodijos bei vargonų muzika. Į renginį atvyko ne tik Obelių krašto bet ir viso rajono gyventojai. Prašymas koncerto dalyviams – apsirengti ar turėti žalios spalvos akcentą, į ką žmonės šiemet pažiūrėjo atsakingai ir taip pasipuošė.

Žalia pasaka

Pasak organizatorių, pagrindinė renginio idėja, jog šiame vakare susitinka profesionalai ir mėgėjai. Šį vakarą profesionalus „atstovavo“ operos solistų kvartetas „IL Senso”: Indrė Anankaitė, Ieva Barbora Juozapaitytė, Laimonas Bendaravičius bei Kasparas Damulis. Vakaro metu eksponuojama Reginos Girčienės iš Pakriaunių fotografijų paroda „Įkvėpkime gamtos“.

„IL Senso” dainų repertuare įvairūs lietuviški kūriniai, tarp kurių ir POP stiliaus dainų, kurias kartu dainavo ir visi susirinkusieji. Įspūdingos spalvos instaliacijos nušvietė visus bažnyčios skliautus, tartum nukeldamos į žaliąją pasaką.

Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video