Šv. Huberto diena Juodupės bažnyčioje: apie pagarbą Dievo kūrinijai ir tausojančią medžioklės kultūrą (video +foto)

Publikuota: 2024-03-26 23:41:52
Grįžti į straipsnį
Komentarai
Na kaip čia pasakius?
2021-11-08 21:59
Pranešti!
Kažkaip dviprasmiškai atrodo šitas renginys.Nenoriu čia labai moralizuot,bet nesiriša kažkaip bažnyčioje toks renginys.Galima kaip norit išvedžiot,bet nepaneigsit medžioklė yra žudymas,kaip čia begalim šnekėt,bet faktas lieka faktu.O vienas iš dievo įsakymų sako-nežudyk ir niekur nėra pasakyta,kad tik žmogaus negalima žudyt,kitus galima.O dėl stirnų ant kapoto irgi nereikėtų tuo gintis,sekit skandinavų pavyzdžiu.Jie puikiausiai su tuo susitvarko pažymėdami žvėrelius specialiais šviesą atspindinčiais dažais kuriuos vairuotojai tamsiu paros metu pamato iš tolo,o ne juos pyškindami.
5
3
Kunige,
2021-11-08 21:59
Pranešti!
Kada prieš šūvį suklupsit jūs?
4
3
Kažin
2021-11-08 15:42
Pranešti!
Kaip miegate naktimis, nutėškę žvėrį automobiliu? Kaip miegate žinodami, kad keliuose pasipainiojus stirnai ar briedžiui žūsta žmonės, realiai žūsta. Kad išaugus žvėrių populiacijoms, plinta ligos, kad jie gaišta baisiose kančiose. Medžioklė yra vienintelis būdas humaniškai reguliuoti žvėrių skaičių. Padėkotumėt medžiotojams. Jei ne jie, išvažiavę į mėgiamo veganiško maisto restoranėlį Vilniuje, greičiausiai pavežiotumėt ant kapoto stirnytę.
7
12
absurdas
2021-11-08 14:05
Pranešti!
Visiškai nesiriša gyvybės atėmimas su pagalba Dievo kūrinijai. Liūdna ir graudu.
12
4
Kai
2021-11-08 13:59
Pranešti!
žmogus pasijuto Dievu Žemėje, turintis teisę reguliuoti kitų gyvybių skaičių, planeta pradėjo keršyti patiems tokiems reguliuotojams. Kas Jums leido reguliuoti kiek, kokių žvėrių reikia palikti? Viso šito egoistiško kišimosi į Gamtą pasekmė- planetos kerštas tokiems padarams kaip žmogus. Neįsivaizduoju,kaip naktimis miega tokie,, medžiotojai,, ,savo malonumui žudantys. Na,ką gi...Gamta visus sustatys į savo vietas ir matomai jau greit tai pamatysim. Gamtoje visa grandinė gyvybių suderinta ir reguliuodami, eliminuodami iš šios grandinės nors vieną gyvybę, mes sukeliame chaosą. Susimąstom...laikrodis tiksi ir ne žmogaus naudai.
12
3
Rašyti komentarą