Rokiškio dvaras aukcione parduotas už 330 Eurų (9)

Publikuota: 2021-01-06 Kategorija: Kultūra
Rokiškio dvaras aukcione parduotas už 330 Eurų
E. Jakulio asmeninio albumo nuotr. / Rokiškio krašto muziejaus organizuotą aukcioną laimėjo ir meduolinio dvaro šeimininku tapo UAB „Eiminga“ direktorius Eimontas Jakulis.

Paskutinis kalėdinis renginys įvyko – meduolinis dvaras parduotas. Smagu, kad aukcionas, nors ir virtualus, sulaukė susidomėjimo. Dar daugiau susidomėjimo būta tik paskelbus aukcioną – rokiškėnai sunerimę teiravosi, kas atsitiko, kad reikia parduoti miesto simbolį. Dabar jau visi žino, kad tikrasis miesto simbolis ir toliau bus visų miestiečių, o parduota tik kepta jo kopija.
 
Aukcione intrigos netrūko. Nors pirmasis statymas buvo mažesnis nei buvo parašyta aukciono taisyklėse, muziejininkai vis tiek džiūgavo, kad atsirado pirkėjas, dvaras bus parduotas, o danieliai ir juodosios gulbės žiemos sočiai. Penki aukciono dalyviai, tarp kurių buvo ir Rokiškio savivaldybės meras Ramūnas Godeliauskas, kainą kėlė kelis kartus.
 
Rezultatas pranoko lūkesčius – galutinė kaina išaugo daugiau nei 6 kartus, o paskutinės aukciono minutės priminė atkaklias krepšinio rungtynes. Kas gi laimės? Rezultatas 50 : 330!
 
Dabar jau iškilmingai skelbiame, kad aukcioną laimėjo ir meduolinio dvaro šeimininku tapo UAB „Eiminga“ direktorius Eimontas Jakulis. Sveikiname naują dvarininką!
 
Ačiū tariame meduolinio dvaro autorei Anelei Čirūnaitei Panelė Anelė – tai ji buvo visko pradžia!
O visiems dalyviams dėkojame, kad prisijungė prie šio renginio, kad tapo istorinio įvykio dalimi!
 
 
Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video