Kvietimas į turizmo maršrutų pristatymo kelionę (0)

Publikuota: 2021-07-09 Kategorija: Kultūra
Kvietimas į turizmo maršrutų pristatymo kelionę
Rokiškio Sirena nuotr. / Rokiškio dvaras

Rokiškio krašto muziejus kartu su Vilniaus rajono savivaldybės administracija bei kitais projekto partneriais vykdo projektą „Nematerialios kultūros ir vietinio istorijos paveldo išsaugojimas, prieinamumas ir plėtra, gerinant darnų turizmo konkurencingumą Latvijoje, Lietuvoje ir Baltarusijoje“: „Atraskime regionų šaknis iš naujo!“ (ENI-LLB-1-108). Pagal šį projektą yra numatyta turizmo maršrutų pristatymo kelionė po Rokiškio ir Vilniaus rajonų lankytinas vietas Lietuvos žurnalistams, kelionių organizatoriams ir gidams (14 asmenų, po 1 iš skirtingos organizacijos).

Kelionė numatyta 2021 m. liepos 27–29 dienomis. Norime Jus pakviesti dalyvauti. Iš Jūsų laukiame įdomaus maršruto ir lankomų vietų aprašymo interneto portale, spausdintame leidinyje ir (arba) kituose jūsų atstovaujamuose šaltiniuose.

Kelionė (maitinimas, nakvynė, ekskursijos ir paslaugos, transporto paslauga) bus apmokėta, tereikia atvykti iki Rokiškio ar Vilniaus. Tikimės, kad susidomėjote. Jeigu sutiktumėte dalyvauti, norėtume žinoti dalyvaujančio vardą, pavardę ir kontaktus, atstovaujamos organizacijos pavadinimą, atvykimo vietą. Atsakymo laukiame iki liepos 16 dienos.

Maršrutų aprašymus rasite ČIA

Kelionės po Vilniaus ir Rokiškio rajonų lankytinas vietas programą rasite ČIA

Registracija vykstantiems iš Rokiškio – d.kiukiene@muziejus.rokiskyje.lt, tel. +370 612 81371 (kontaktinis asmuo Dalia Kiukienė) 

Registracija vykstantiems iš Vilniaus – Grazina.Golubovska@vrsa.lt, tel. +370 673 91644 (kontaktinis asmuo Gražina Golubovska)

Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video