Kviečia paminėti Tarptautinę asmenukių muziejuje dieną (0)

Publikuota: 2024-01-17 Kategorija: Kultūra
Kviečia paminėti Tarptautinę asmenukių muziejuje dieną
Rokiškio Sirena nuotr. / Rokiškio krašto muziejus

Ar žinojote, kad trečią sausio trečiadienį yra minima Tarptautinė asmenukių muziejuje diena?
 
Rokiškio krašto muziejus kviečia Jus prisijungti prie šios akcijos – sausio 17 d., trečiadienį, užsukti į muziejų su išmaniuoju telefonu ar su fotoaparatu ir įsiamžinti ekspozicijų salėse!
 
Nuolatiniai lankytojai žino – akis paganyti tikrai yra kur, o tie, kurie ateis į muziejų pirmą kartą, atras Rokiškio dvaro, Rokiškio krašto istorijos, L. Šepkos drožinių, Prakartėlių ekspozicijas bei keičiamas parodas.
 
Pasipuoškite ir keliaukite į muziejų! O kad nuotraukomis grožėtumėtės ne tik patys vieni, raginame jomis dalintis socialiniuose tinkluose Facebook ar Instagram – pridėkite žymes #AsmenukėMuziejuje ir #MuseumSelfie bei nepamirškite pažymėti Rokiškio krašto muziejaus puslapio (Facebook Rokiškio krašto muziejus, o Instagram @rokiskio_muziejus)
 
Atėję pasakykit ASMENUKIŲ DIENA MUZIEJUJE ir galėsit lankytis NEMOKAMAI!
 
Pirmą kartą ši smagi idėja – Tarptautinė asmenukių muziejuje diena – buvo įgyvendinta 2014 m. sausį, ją iniciavo kultūros tinklaraštininkė, tarptautinių kultūros programų koordinatorė ir muziejų entuziastė Mar Dixon iš Didžiosios Britanijos.
 
Asmenukių dienos tikslas – atgaivinti muziejus ir jų ekspozicijas, pristatyti juos kaip aktyvias, dinamiškas, šiuolaikiškas kultūros institucijas. Muziejų lankytojai ir darbuotojai kviečiami iš naujo atrasti muziejus kaip vietas, kuriose galima linksmai ir netradiciškai praleisti laiką, kūrybiškai pažvelgti į eksponatus ir juos savaip interpretuoti.
Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video