Gimimo dienos proga Petrui Blaževičiui įteiktas... atleidimo lapelis (19)

Publikuota: 2018-07-04 Kategorija: Kultūra
Gimimo dienos proga Petrui Blaževičiui įteiktas... atleidimo lapelis
Petras Blaževičius

Ne visos 65-ojo gimtadienio proga dovanotos dovanos Petro Blaževičiaus širdžiai buvo mielos – atšventęs gražų jubiliejų, kelis dešimtmečius Rokiškio kultūrai atidavęs vyriškis iš savivaldybės gavo... atleidimo lapelį.

„Rokiškio Sirena“ duomenimis kultūros, turizmo ir ryšių su užsienio šalimis skyriaus vedėjas P. Blaževičius darbo sutartį pratęsti norėjo, tačiau jo norai patenkinti nebuvo – liepos 3 dieną skyriaus vedėjas buvo oficialiai atleistas iš einamų pareigų ir visai nesvarbu, kad kitiems metams (“Rokiškis – kultūros sostinė”) pasiruošti dar nespėta…

Atleidus skyriaus vedėją liko dešimtys neatsakytų klausimų: ar P. Blaževičiaus prašymas sutartį pratęsti bent buvo svarstomas, ar bus paskirtas kitas žmogus kuris eis nebedirbančio vedėjo pareigas, ar viena skyriuje dirbti likusi vyriausioji specialistė Janina Komkienė bus atsakinga už visą skyriaus veiklą, ar… kultūros, turizmo ir ryšių su užsienio šalimis skyriaus tiesiog nebeliks?

Deja, tačiau šie ir dar daugybė klausimų, kodėl širdį Rokiškio kultūrai atidavusio Petro Blaževičiaus kadencija nebuvo pratęsta net neleidžiant užbaigti kultūros sostinės planų, lieka neatsakyti, nes su Rokiškio rajono savivaldybės administracijos direktore Nataša Aleksiejeva susisiekti nepavyko dvi dienas skambinant ir į mobilųjį, ir į darbinį telefonus.

Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video