Šv. Mišių transliacijos šv. Kalėdų laikotarpiu (0)

Publikuota: 2020-12-21 Kategorija: Kultūra
Šv. Mišių transliacijos šv. Kalėdų laikotarpiu
„Rokiškio Sirenos“ nuotr. / Rokiškio šv. apaštalo evangelisto Mato bažnyčia.

„Rokiškio Sirena“, bendradarbiaudama su Rokiškio dekanato dvasininkais, tikintiesiems tiesiogiai transliuos šv. Mišias Kalėdų laikotarpiu. Norintieji jas pamatyti, kviečiami jungtis prie „Rokiškio Sirenos“ paskyros facebook socialiniame tinkle.

Taigi, Kalėdų nakties šv. Mišias transliuosime iš Rokiškio šv. apaštalo evangelisto Mato bažnyčios gruodžio 24 d. 19.30 val.
Gruodžio 25 d. Kalėdų šv. Mišios bus transliuojamos 9.30 val. taip pat iš Rokiškio šv. apaštalo evangelisto Mato bažnyčios.
Gruodžio 26 d. 11 val. antrosios Kalėdų dienos šv. Mišias transliuosime iš Juodupės Švč. Aušros vartų Dievo motinos bažnyčios.
Po tiesioginės transliacijos, šv. Mišias galėsite žiūrėti ir facebook, ir youtube kanaluose „Rokiškio Sirenos“ paskyroje. Primename, kad kol kas šv. Mišios šalies bažnyčiose nėra viešos, todėl nurodytuoju laiku tikintieji į bažnyčias negalės patekti.
Rokiškio dekanato dekanas Eimantas Novikas kviečia tikinčiuosius maldoje jungtis ir prie šv. Mišių iš Vatikano, Vilniaus arkikatedros ir kitų šventovių tiesioginių transliacijų.

Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video