Rokiškėnų nuomonė apie rinkimus: prezidento rinkimai aiškūs, o dėl Europos parlamento trūksta informacijos (0)

Publikuota: 2019-05-22 Kategorija: Politika
Rokiškėnų nuomonė apie rinkimus: prezidento rinkimai aiškūs, o dėl Europos parlamento trūksta informacijos
Rokiškio Sirena nuotr. /

Pirmadienį prasidėjęs išankstinis balsavimas antrojo turo prezidento ir Europos parlamento rinkimuose rokiškėnams sukėlė įvairias nuotaikas ir mintis. Kalbintiems rinkėjams svarbiausiu klausimu išlieka, kuris kandidatas Ingrida Šimonytė ar Gitanas Nausėda valdys mūsų šalį, bet respondentai nuomonę išreiškė ir dėl Europos parlamente kandidatuojančių partijų.

Rokiškietė Rasa: Nebuvau dar balsuoti, bet tikrai eisiu. Dėl prezidento rinkimų viskas aišku ir tikiuosi, jog mano kandidatas laimės, bet dėl Europos parlamento, galėtų būti daugiau žiniasklaidoje pateikta informacijos, nes dabar pačiam reikia ieškoti ir daug domėtis, kad galėtum susivokti už ką balsuoti.

Moteriai antrino ką tik iš užsienio grįžusi Dinara: Prezidento rinkimuose esu jau senai apsisprendusi, kurį kandidatą palaikysiu, tačiau dėl Europos parlamento sunku susigaudyti, ypač, kai gyveni užsienyje. Manau, ateityje mūsų valdžia turėtų pamąstyti, kaip ir kur galėtų pateikti aiškią informaciją rinkėjams. Jei atvirai, net nežinau, ar balsuosiu Europos parlamento rinkimuose.

Kitų rokiškėnų nuotaikos buvo truputį šviesesnės.

Trumpai ir aiškiai apie balsavimą savo nuomonę išreiškė Ona: Eisiu šiandien balsuoti. Viskas man aišku, savo kandidatą turiu ir tikiuosi jo pergalės.

Savo įžvalgomis apie rinkimų karštinę išreiškė ir Rokiškio gyventoja Danguolė: Jeigu rūpi, tai domiesi, o tada viskas ir aišku. Jau balsavau tiek prezidento rinkimuose, tiek Europos parlamente, sunkumų nebuvo jokių.

Rokiškėnas Vytautas: Eisiu balsuoti sekmadienį, visas partijas Europos parlamente žinau, viskas aišku.

Rokiškio sirena" redakcija primena, kad savo pilietinę pareigą galite išreikšti dar šiandien. Balsuoti galima kasdien nuo 8 iki 20 val. Rokiškio savivaldybėje. Sekmadienį balsavimas prasidės nuo 7 iki 20 val.

Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video