Rokiškį aplankę Seimo nariai domėjosi įstaigų problemomis (foto) (5)

Publikuota: 2018-06-26 Kategorija: Politika
Rokiškį aplankę Seimo nariai domėjosi įstaigų problemomis (foto)

Rokiškyje lankėsi Seimo nariai Gintarė Skaistė ir Sergejus Jovaiša. Lydimi Andriaus Burnicko ir Stasio Meliūno, Kauno miesto politikė bei visoje Lietuvoje žinomas krepšininkas lankėsi įvairiose įstaigose, susipažino su jų vadovais, kalbėjosi apie problemas bei dalijo patarimus, kaip galima tas problemas išspręsti.

Pirmasis Seimo narių aplankytas objektas – Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla. Svečius pasitikę darbuotojai tuoj pat jų švarkų atlapus padabino RTVŽŪM ženkleliais, kurie tiek G. Skaistę, tiek S. Jovaišą puošė iki pat vizito Rokiškyje pabaigos. Maloniai sutikti seimo nariai kartu su Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokyklos vadove Diana Giedrikiene dalijosi nuomonėmis apie mokytojų darbo etatus, darbo valandas, įsidarbinimo galimybes, susipažino su bene žlugusios mokyklos istorija, o pokalbio įkarštyje S. Jovaiša pasiūlė tik nusišypsoti, nes visas reikalingas reformas stengiamasi įgyvendinti. Vizito pabaigoje mokyklos vadovė svvečiams aprodė mokyklos erdves, didžiulę sporto salę, o S. Jovaišai į rankas įbruko krepšinio kamuolį, kurį šis ne tik nelabai sėkmingai mėtė į krepšį, bet ir papuošė savo autografu.

Po vizito Kavoliškyje įsikūrusiose mokykloje Seimo narių keliai išsiskyrė – G. Skaistė lankė Skemų socialinės globos namus, o S. Jovaišą, žinoma, labiau domino Velykalnio sporto kompleksas, Kūno kultūros ir sporto centras bei baseinas. Seimo nariai taipogi susitiko su Darbo biržos ir Sodros kolektyvais, o vizitą finišavo verslo klubo atstovų lankymas Ivabaltėje.

Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video