Prisiekė nauja tarybos narė (2)

Publikuota: 2017-12-04 Kategorija: Politika
Prisiekė nauja tarybos narė
„Rokiškio Sirena“ / Rajono taryboje pasipildė verslininkų gretos – prisiekė ir nauja tarybos nare tapo Laimutė Sadauskienė.

Rajono taryboje prisiekė nauja narė: Juodupės verslininkė Laimutė Sadauskienė.

Kulinarinio paveldo kepiniais garsėjančios L. Sadauskienės individualios įmonės vadovė rajono taryboje pakeitė kitą verslininką – Virginijų Gaučį. Jos priesaiką priėmęs Vyriausiosios rinkimų komisijos atstovas Vilius Semaška kalbėjo: „Tarybos nariai ir svečiai, iš tiesų netrukus turėsite naują kolegę. Kuri netrukus perskaitys priesaiką – duos priesaiką Lietuvos Respublikai. Tai nėra tik paprasti žodžiai. Šiandien jūsų bendruomenė išgyvena sunkias dienas, juodas dienas – liūdi visa Lietuva ir stebi jūsų procesus, kas vyks Taryboje. Dėl to ta priesaika, kurią jūs esate davę ir kurią duot pasiruošusi narė, yra labai svarbi. Ir tie žodžiai nėra tušti. Jei jų laikytumėmės, mūsų visuomenė būtų daug skaidresnė, labiau pasitikėtų politine sistema, labiau vertintu jus visus – politikus“.
L. Sadauskienė rajono taryboje pakeitė verslininką V. Gaučį, kuris atsisakė tarybos mandato. Ir V. Gaučys, ir L. Sadauskienė išrinkti į rajono tarybą pagal Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) sąrašą.

Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video