Nataša Aleksiejeva: „Nėra nieko neišmokstamo“ (31)

Publikuota: 2018-02-15 Kategorija: Politika
Nataša Aleksiejeva: „Nėra nieko neišmokstamo“
Nataša Aleksiejeva

Naujoji dauguma Natašą Aleksiejevą siūlo į savivaldybės administracijos direktorės postą. O Rokiškio miesto meras Antanas Vagonis savo pranešime jai pareiškė pasitikėjimą, bei teigė, jog tiki, kad N. Aleksiejeva susitvarkys su pavesta užduotimi. „Rokiškio Sirena“ susisiekė su N. Aleksiejeva ir išklausė jos komentarus apie A. Vagonio paskelbtą pranešimą.

 

Kaip reaguojate į tai, jog meras išreiškė pasitikėjimą jumis?

Žinoma, reaguoju pozityviai. Labai smagu, kad mane palaiko dauguma tarybos narių bei pats Rokiškio miesto meras. Tačiau, kaip viskas klostysis toliau, priklausys nuo daugumos sprendimų.

Kaip žiūrite į tai, jog naujoji dauguma į jus žiūri taip palankiai ir palaiko jūsų kandidatūrą?

Labai džiaugiuosi, kad dauguma palaiko jaunus, iniciatyvius žmones,kurie ateina su tam tikrom idėjom bei dideliu noru dirbti. Labai smagu dėl to, kad jauni specialistai sulaukia tokio pasitikėjimo bei palaikymo.Tikiuosi, kad pateisinsiu visų mane palaikančiųjų lūkesčius, nes ateinu dirbti su didele iniciatyva ir ruošiuosi kuo kokybiškiau nudirbti visus man pavestus darbus. 

Ar manote, jog esate pasirengusi eiti tokias atsakingas pareigas?

Kaip jau minėjau, dirbti ateinu su labai didele iniciatyva. Be galo tikiuosi, kad būsiu naudinga, nes visgi ateinu su ganėtinai dideliu žinių bagažu sukauptu dirbant nevyriausybinėse organizacijose. Galiu teigti, kad labai daug patirties įgijau dirbdama verslo klube, kuriame ne tik bendravau bei dirbau su aukštas pareigas užimaniais asmenimis, bet ir turėjau progą išsiugdyti greitą reakciją į staigių sprendimų priėmimą. Suprantu, kad mano darbo mechanizmas nevyriausybinėje organizacijoje skiriasi nuo savivaldybės administracijos direktorės posto, tačiau pilnai tikiu tuo, kad nėra nieko neišmokstamo bei, taip pat, nėra nieko neįmanomo. Mano noras dirbti – labai didelis, o kai yra noro – ir dirbti, ir tobulėti, ir pasiekti visų rezultatų yra daug paprasčiau. 

Kaip jaučiate, ar lengvai galėsite susitvarkyti su iškeltomis užduotimis?

Kad pradžioje viskas „klostysis kaip iš pypkės“ – tikrai nemanau. Nes ateidama į naują darbo vieetą, automatiškai turėčiau susipažinti su nauju darbo machanizmu, su skyriaus bei administracijos darbu. Tačiau tikiu tuo, jog su savivaldybės skyriaus pagalba ganėtinai greitai imsiu suprasti naują darbo mechanizmą bei suprasti visą sistemą, o tada jau bus galima dirbti daug aktyviau.

Kokiame „lygyje“ save matote, lyginant su Jūsų konkurentais?

Prieš konkurentus nesijaučiu „pirmūnė“. Nors labai smagu, kad žmonės taip palaiko mano kandidatūrą, jog įsivaizduoja mane einančią savivaldybės administracijos direktorės pareigas. Džiugu, jog žmonės tiki, jog sugebėčiau įvykdyti visas funkcijas. Tačiau tik laikas parodys kaip viskas bus iš tikrųjų. Trumpai tariant – nesijaučiu geresnė už kitus, nors, aišku, turiu tam tikrus sugebėjimus, kuriuos lengvai pritaikyčiau užimdama šias pareigas, na, o trūkstamus sugebėjimus reikėtų išlavinti. Tai nebūtų paprasta užduotis, tačiau aš pasirįžusi į tai įdėti daug jėgų ir įgyvendinti mane palaikančiųjų lūkesčius.

Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video