Rokiškėnų vaidinimas pavergė visko mačiusią komisiją (0)

Publikuota: 2016-10-24 Kategorija: Kultūra
Rokiškėnų vaidinimas pavergė visko mačiusią komisiją
Teatro archyvo nuotr. / Spektaklio „Malyš“ komanda po vaidinimo.

Spalio 22–23 d. Rokiškio kultūros centro liaudies teatras dalyvavo kasmetiniame VII tarptautiniame mėgėjų teatrų festivalyje „Vilniaus rampa – 2016“. Dvi dienas Rusų dramos teatre vykusioje Teatrų fiestoje pasirodė aštuoni kolektyvai iš Kanados, Danijos, Baltarusijos, Rusijos bei Lietuvos. Rokiškio liaudies teatro trupė žiūrovams rodė dramą „Malyš“, pastatytą pagal Mariaus Ivaškevičiaus to paties pavadinimo pjesę (rež. Eligijus Daugnora).

Teatro režisierius Eligijus Daugnora džiaugėsi, kad savaitgalį sostinėje rodytas spektaklis sužavėjo žiūrovus: „Sulaukėme labai didelio palaikymo. Iš Estijos atvykę du komisijos nariai buvo tiesiog „apakę“. Vienas net sakė: „Jūs mane nustebinote, nors tai būna labai retai.“ Renginio vedėjai pertraukos metu atėjo pas mus į persirengimo kambarį ir aikčiojo, koks puikus spektaklis. Iš festivalio grįžome puikiai nusiteikę.“

Visą savaitgalį sostinėje praleidę teatralai namo grįžo ne tuščiomis. Du teatro atstovai – Valerijus Rancevas ir Svetlana Artemieva buvo apdovanoti diplomais už įdomų rolės įkūnijimą.

 

Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video