Bajorų gegužinėje – ankšta vietos, gausu džiaugsmo (1)

Publikuota: 2017-04-27 Kategorija: Kultūra
Bajorų gegužinėje – ankšta vietos, gausu džiaugsmo
L. Dūdaitės-Kralikienės nuotr. / Smagi gegužinė įsuko šokėjų ratelį. Linksmybėms neliko abejingas ir Seimo narys Raimundas Martinėlis.

Bajorų kultūros namuose surengta puiki šventė: į  gegužinę „Prie Nemunėlio“ susirinko ne tik šauniausi Rokiškio rajono liaudiškos muzikos kolektyvai, bet ir Panevėžio, Utenos apskričių ansambliai ir kapelos. Žiūrovų dėmesys jai buvo didžiulis: gana erdvioje Bajorų kultūros namų salėje žiūrovams buvo ankšta vietos. Užtat gausu džiaugsmo, šurmulio ir gerų emocijų.

Smagią popietę dovanojo nuostabiosios šventės vedėjos Nijolė Čirūnienė ir Dalia Ziemelienė. Berželiais išpuoštoje salėje jos neleido žiūrovams ramiai sėdėti ant suoliukų. Damos surengė varžytuves: už kiekvieną šokį dalino gėlytes. Aktyviausiems šokėjams – rėmėjų, rajono įmonių, gausūs prizai: kam rūkyta dešra, kam sūrelis. O tinginėliams – nebent dešros virvutė.
Tad netrukus į šokių sūkurį įsisuko dauguma žiūrovų: susibūrė ratelis, sukosi poros. Ir ne dėl gėlyčių, ne dėl žadėtųjų  prizų. Tiesiog gausių kolektyvų pasirodymai buvo puiki proga pasišokti, pasidžiaugti.

Dalintis naujiena
Rašyti komentarą

Rekomenduojami video